About

Pizza Pah Foods Sdn. Bhd. adalah sebuah syarikat membuat membekal dan mengilang pizza. Pendaftaran (Co.No 692577-D)  100% milik penuh bumiputera islam, di daftar di Malaysia, di bawah akta syarikat 1965 pada 25 may 2005. Untuk maklumat lanjut sila ke pizzapah.com.my

15 Responses to About

 1. nurul huda ahamad tarmizi says:

  assalammualaikum
  sy seperti yg diatas,merupakan pelajar tahun akhir Ijazah sarjana Muda GRafik di Uitm shah alam.saya mengambil subjek Major disiplin 2.sy begitu berminat untuk menjadikan pizza pah sebagai salah satu projek saya.antara projek yg akan saya jalankan ialah untuk mendesign logo,packaging,flyer dan sbgnya dalam projek tersebut.oleh itu saya dikehendaki untuk menjalankan kajian tentang pizza pah.dengan demikian dapatlah saya menjalankan kajian saya dengan baik.saya tidak dapat melihat laman web pizzapah.oleh itu,sy meminta jasa baik pihak pizza pah memberi kerjasama dalam menjalankan projek ini..seperti mengadakan sesi temubual.
  saya ingin mendapatkan no telefon yg boleh dihubungi.di sini saya sertakan no telefon saya 017-3796487 ..
  sekian terima kasih

 2. pizzapah says:

  Walaikumussalam, nurul huda, saya minta anda pergi ke laman web rasmi pizzapah.com.my untuk dapatkan contact terus kpd bahagian marketing, harap maaf kerana lambat jawab. Saya baru menupdate blog ini. Terima kasih.

 3. ameerul hayat says:

  asslammulaikum,sy seperti nama diatas merupakan pelajar dari ikm johor bahru,dalam kos diploma mkanikal gas,sy di beri tugasan untuk untuk mencari salah seorang tokoh usahawan makanan yang berjaya,sy telah memilih pizza pah sebagai projek usahawan sy,sy harus mengkaji latar belakang peniagaan pizzah pah ini…boleh tak saya mendapatkan profil Pengarah Urusan pizza pah,bagi melengkapkan tugasan saya ini..saya harap pihak tuan dapat memberi kerjesama kepada saya…maklum balas tuan sila emilkn kepada saya di, kulop_best@yahoo.com. sekian terima kasih.

 4. ameerul hayat says:

  assalammualikum,
  saya seperti nama di atas dari pelajar diploma mekanikal gas ikm johor bahru,di sini saya ditugaskan untuk mencari salah seorang tokoh usahawan makanan tempatan, saya telah memilaih pizza pah sebagai tokoh usahawan saya, jadi bagi melengkapkan tugasan saya ini, saya ingin mendapatkan profil pengarah urusan pizza pah bagi melengkapkan tugasan saya ini,jasa baik tuan, puan amat saya hargai, segala maklum balas boleh emilkan ke emil saya kulop_best@yahoo.com, sekian terima kasih.

 5. pizzapah says:

  Untuk sebarang pertanyaan email kan kpd info[at]pizzapah.com.my

 6. mazlan kasmin says:

  tuan pengarah,
  saya ingin tahu adakah pizza pah boleh melanti franchise ,?

  mazlan kasmin
  012 220 3361

 7. ayu says:

  assalammualikum,
  saya seperti nama di atas dari pelajar diploma pendiakan awal kanak2 (kuala lumpur),di sini saya ditugaskan untuk mencari salah seorang tokoh usahawan yang beragama islam, saya telah memilaih pizza pah sebagai tokoh usahawan saya, jadi bagi melengkapkan tugasan saya ini, saya ingin mendapatkan profil pengarah urusan pizza pah bagi melengkapkan tugasan saya ini,jasa baik tuan, puan amat saya hargai, segala maklum balas boleh emilkan ke emil saya areu_uya89@yahoo.com.my, sekian terima kasih.

 8. yatiabas says:

  asslamu’alaikum,
  pertama skali nak ucap tahniah atas kejayaan usahawan melayu pizzapah.saya penggemar pizza dan berminat untuk menjual barangan sejuk beku pizzapah.soalan saya, adakah boleh saya menjual produk ini dalam kedai yang disewa sahaja atau mesti mempunyai hak kedai milik sendiri.

 9. salleh says:

  Assalamualaikum, setelah saya mengetahui tentang pizza pah ini dan menontonnya di TV, saya begitu berminat dan tertarik untuk menjadi agen/pengedar pizza Pah, so saya nak tahu bagaimana caranya….
  TQ.

 10. eira&fizah says:

  salam…
  kami berdua sedang membuat tugasan berkaitan dengan tokoh usahawan malaysia…
  tetapi mengalami kesukaran dalam mencari maklumat tentang pah pizza dan profil pemilik pah pizza yang lengkap.
  kami harap pihak puan dapat bekerjasama.
  sekian….
  jgn lupe mkn pizza ingat ktorg kt sini…….
  hihihihihi………….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: